Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Χέρι-χέρι στις εκλογές του ΠΥΣΔΕ οι Γ. Μακρίδης και Μπ. Τουφίδης;


Ετερόκλητη συμμαχία Μ-Λ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική εκπαίδευση!

Με ποικίλες αντιδράσεις κυρίως στο χώρο της τοπικής Αριστεράς προχωρά το ψηφοθηρικό εγχείρημα της ετερόκλητης συνεργασίας των "Παρεμβάσεων" και της "ΑΕΚΑ" συνδικαλιστικών παρατάξεων εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης που ανήκουν στο Μ-Λ ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών των υπηρεσιακών συμβουλίων της εκπαίδευσης, (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ). Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη έκλπηξη είναι το γεγονός, ότι σύμφωνα με πληροφορίες το εγχείρημα αυτής της ετερόκλητης συμμαχίας έχει και τις ευλογίες του πρώην αντιδημάρχου στο δήμο Ιωαννιτών κ. Γ. Ανυφαντή, ενός παλαιού "γαλάζιου" συνδικαλιστή,οπότε εύλογα γίνονται πολλοί συνειρμοί για το τι μπορεί να πράξουν τα διάφορα "από-κόμματα" της αριστεράς και στο δήμο Ιωαννιτών.
epirusgate

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο μισθός του συντάκτη του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Θα ήταν ακόμη πιο άξιος βέβαια αν έκανε το ελάχιστο έστω του δημοσιογραφικού του καθήκοντος, έρευνα και ρεπορτάζ δηλαδή. Αν το έκανε, που δεν το κάνει γιατί πολύ απλά πορεύεται με τα κουτσομπολιά, θα διαπίστωνε ότι α) Η παράταξη του Σύριζα λέγεται ΑΕΚΕ και όχι ΑΕΚΑ Β) ότι η "Παρέμβαση εκπαιδευτικών" δεν είναι σχήμα του ΜΛ-ΚΚΕ και το πιο σημαντικό ότι γ) δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση συνεργασίας των δύο παρατάξεων για τις εκλογές τν υπηρεσιακών συμβουλίων.
Oλο το ζουμί για τον αρθρογράφο είναι φυσικά το σχόλιο για τις "ευλογίες" του Γ. Ανυφαντή, που φυσικά είναι μια απόπειρα για "αντιδεξιά" συσπείρωση των Πασόκων συναδέλφων που κοιτάζουν πλέον προς τα αριστερά.
Θλιβερό...

Παπαθανάσης Λευτέρης
Χημικός
Μέλος της "Παρέμβασης Εκπαιδευτικών"

Ανώνυμος είπε...

Αναμνησιολάγνε συνδικαλιστή της χαβαλετζίδικης αριστεράς, μέχρις ότου ξεκαθαρίσεις εάν είσαι μέλος της "παρέμβασης" ή των "παρεμβάσεων", βγάλε την αντιΠΑΣΟΚική "τσίμπλα" που μόνιμα σε ταλαιπωρεί και πάψε να κάνεις δημοσιογραφικές αναλύσεις του... κώλου!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα λοιπόν που τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν, μπορείτε αγαπητέ "ανώνυμε" συντάκτη του epirus gate (καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε τις ίδιες εκφράσεις στα ανώνυμα ποστ και στα άρθρα σας γιατί καρφώνεστε), μπορειτε να βγείτε δημόσια, και να πείτε ποιός τέλος πάντων έκανε "δημοσιογραφικές εκτιμήσεις του κώλου"?
Όταν ξεπεράσετε λοιπόν τις κοινωνικές σας φοβίες και ξεφορτωθείτε την ανωνυμία τύπου "τρωκτικού" με την οποία λασπολογείτε, ελάτε να σας εξηγήσω αν ανήκω στην "Παρεμβαση" ή στις "Παρεμβάσεις" (μα τόσο μυαλό θέλει για να καταλάβει κανείς τη διαφορά???). Με την ευκαιρία, θα μου εξηγείσετε κι εσείς τι είναι ο "ΑντιΠΑΣΟΚισμος" για τον οποίο με κατηγορείτε (μου μιλάτε στον ενικό λες και γνωριζόμαστε από παλιά, αλλά και μόνο απ'αυτή την εκφραση είναι προφανές ότι δεν γνωρίζετε τίποτα για την πορεία μου).

Παπαθανάσης Λευτέρης
Χημικός
Μέλος της "Παρέμβασης Εκπαιδευτικών"