Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο γαλάζιος υποψήφιος του 2006 και το πράσινο χρίσμα του 2010!


epirusgate

Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του 2006 στις οποίες ο τότε... "ανεξάρτητος" υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Πραμάντων Γιάννης Σεντελές, στηριζόμενος επίσημα από το κόμμα της ΝΔ εξελέγη δήμαρχος. Για του λόγου το αληθές, αν ανατρέξει κανείς στις σχετικές ανακοινώσεις της τοπικής ΝΟΔΕ αμέσως μετά τις συγκεκριμένες εκλογές θα δει το όνομά του στη λίστα των νεοεκλεγέντων δημάρχων που στήριξε η νεοφιλελεύθερη παράταξη. Τι συμβαίνει σήμερα; Παρατηρούμε τον νυν δήμαρχο αρχικά να εκλιπαρεί να πάρει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και μόλις καταφέρνει να το αποσπάσει, αμέσως μετά να θέλει να το γυρίσει... πίσω, αφού φαίνεται πως το μετάνιωσε και θέλει να το παίξει και πάλι ανεξάρτητος αλλά αυτή τη φορά στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ. Το καλό είναι ότι οι Τζουμερκιώτες αλλά και οι Κατσανοχωρίτες δεν τρώνε κουτόχορτο και αδυνατώντας να κατανοήσουν τα καμώματα του πονηρούλη ανεξάρτητου υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ , τον περιμένουν πως και πως να τον "μαυρίσουν" στην... κάλπη!

Ιωάννου Ιωάννης (ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ – ΚΑΤΣΑΝΟΣ)

Υ.Γ 1. Ο σύντροφος ΛΑΝΤΑΒΟΣ τον περιμένει στη γωνία, αν λέω αν ….ο νυν δήμαρχος κάνει πίσω και δεν δεχθεί το χρίσμα .
Υ.Γ.2. Ο άλλος υποψήφιος ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έχει πρόβλημα. Αν και ανεξάρτητος δε βρίσκει ένα ΔΕΞΙΟ στη ΠΡΑΜΑΝΤΑ για υποψήφιο. Έχει ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ αλλά οι φίλοι ΔΕΞΙΟΙ προτιμάνε τον …παλιό φίλο!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παράταση για μετά τη λήξη των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως παίρνει η ανακοίνωση στήριξης υποψηφίων δημάρχων στους Δήμους Πωγωνίου και Ζίτσας στο νομό Ιωαννίνων, χωρίς φυσικά να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μη δοθεί χρίσμα σε κανέναν εκ των διεκδικητών.Η Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων πραγματοποίησε μία ακόμη συνεδρίαση το απόγευμα της Πέμπτης, στην οποία κλήθηκαν και συμμετείχαν οι δήμαρχοι Καλπακίου Κώστας Καψάλης και Άνω Πωγωνίου Γιάννης Ντόντης, οι οποίοι εμφανίζονται ανυποχώρητοι σε ότι αφορά την υποψηφιότητά τους για το νέο Δήμο Πωγωνίου.Σύμφωνα με τα μέλη της Επιτροπής, η όποια ανακοίνωση δεν αναμένεται πριν τη Δευτέρα, ενώ δεν υπήρξε καμία συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ζίτσας, όπου ερίζουν για τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ οι Χρυσόστομος Βούζας και Δημήτρης Ρογκότης.Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κώστας Καψάλης πρότεινε να μη δοθεί σε κανέναν στήριξη, με δεδομένο τη μεγάλη καθυστέρηση και το ότι και οι δύο υποψήφιοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο σε ότι αφορά τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους. Ο Δήμαρχος Καλπακίου διαμηνύει, πάντως, πως θα είναι έτσι κι αλλιώς υποψήφιος δήμαρχος, έστω και αν χρειαστεί να αποσυρθεί από τη διαδικασία αξιολόγησης.Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Ντόντης εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα είναι αυτός που θα έχει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσής του σε περίπτωση που ο «εκλεκτός» του ΠΑΣΟΚ είναι ο Κώστας Καψάλης. Τέλος, σε ότι αφορά τη μη ανακοίνωση στήριξης στον Γιάννη Σεντελέ για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, οι πληροφορίες θέλουν να ζήτησε ο ίδιος να μην υπάρξει η σχετική ανακοίνωση, καθώς δε θέλει να «χρωματιστεί» κομματικά η υποψηφιότητά του, από τη στιγμή που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στις εκλογές την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννη Αργύρη.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ