Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ : Κλείνουν τα ΓΡΑΣΥ - Στις τάξεις οι "βολεψάκηδες" εκπαιδευτικοί.

 

1η : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ",
ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ , ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ http://epirusgate.blogspot.com/ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΖΗΛΕΙΑ Κ ΜΙΣΟΣ.
ΡΩΤΑΜΕ :
ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΣΥ;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ  Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕ ΠΟΤΕ! ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΙΜΩΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ……….. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ .
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΜΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ "ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ"……..
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΣΥ ΤΟΥ 3ου ΕΠΑΛ
ΜΠΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Προσυπογράφω το παραπάνω σχόλιο. Το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο epirusgate, ειδικά με τον τρόπο που δημοσιεύτηκε που παραπέμπει σε ατμόσφαιρα ανώνυμος εκπαιδευτικός/"αγανακτισμένος πολίτης", εγγράφεται σε μια θλιβερή ακολουθία λάσπης και συκοφάντησης της Δημοσίας Εκπαίδευσης και των εργαζομένων σαϊτών. Ας στείλουν οι γονείς λοιπόν τα παιδιά τους στα περιβόητα "κέντρα διάγνωσης" του ιδιωτικού τομέα και ας τα χρυσοπληρώσουν. Ή ακόμη καλύτερα, αντί για επαγγελματικό προσανατολισμό, ας μάθουν στα παιδιά μας κατευθείαν πώς να βγάζουν το ένα το μάτι του άλλου όταν θα βγουν στην αγορά εργασίας...  Παπαθανάσης Λευτέρης Χημικός

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

θα πρεπε το λιγότερο να ντρεπεσαι για το "τεμπελχανα" "ανωνυμε".... To "ασχετο" σημαινει μη σχετικος με το αντικείμενο , κιαν θες το συζητάμε κ απο κοντα..... Χρήστος Μπέλλος

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά έλεος με τις υπογραφές σας. Στο κείμενο υπογράφει ένας Χρήστος Μπέλος (με ένα λ) και στο σχόλιο ένας Χρήστος Μπέλλος (με 2 λ). Είναι το ίδιο πρόσωπο και τελικά υπάρχει; Αμάν με την ανωνυμία και τον χαβαλέ σας. Σοβαρευτείτε!

Ανώνυμος είπε...

Το Μπέλλος Χρήστος εδώ είναι το ίδιο πρόσωπο....Υπάρχει...Ζω και γράφω...και αν κάπου, δεν ξέρω αλήθεια που ,είναι με ένα "λ"τοτε ειναι λόγω βιασύνης.Πιστεύω οτι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό όσο το τι απόψεις διατυπώνονται, Αποδέχομαιτην διαφορετική άποψη χωρις να την παραδέχομαι αν δεν συμφωνώ,υπογράφω επωνυμα όχι για διαφήμιση του ονόματός μου αλλά γιατί έτσι θεωρώ οτι πρέπει να επικοινωνούμε. Ευχαριστώ.