Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Τη συνέχιση της αποχής των βαθμολογητών αποφάσισε το ΔΣ της ΟΛΜΕΡεπορτάζ : esos.gr
Τη συνέχιση της αποχής των βαθμολογητών από τη διόρθωση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι και την Παρασκευή αποφάσισε πριν λίγο το ΔΣ της ΟΛΜΕ.
Επίσης αποφασίστηκε τα ΔΣ όλων των ΕΛΜΕ
της Αττικής να πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομίας για τις μειωμένες αμοιβές των επιτηρητών και βαθμολογητών.

                       
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ


Σχετικά με την αποχή στα βαθμολογικά κέντραΤο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των εκπαιδευτικών που απασχολούνται σε όλες τις εργασίες στα βαθμολογικά κέντρα των πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι και την Παρασκευή 18/6/2010.
Διαμαρτυρόμαστε για μια ακόμη φορά για τις δραματικές μειώσεις των αμοιβών όλων των εκπαιδευτικών που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στις πανελλαδικές εξετάσεις από 5 % - 63 %.
Η κινητοποίηση του κλάδου μας έφερε ήδη αποτελέσματα, αφού η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να αλλάξει την απόφαση της για τον τρόπο πληρωμής. Οφείλει όμως να προχωρήσει και στην ικανοποίηση του αιτήματός μας για διατήρηση των - ήδη χαμηλών – αμοιβών, όπως αυτές προβλέπονταν στη σχετική απόφαση του 2006.
Ο εκπαιδευτικός κόσμος δεν ανέχεται τον εμπαιγμό της κυβέρνησης.
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον Υφυπουργό Οικονομικών, αύριο Τετάρτη 16/6/2010.
Παράλληλα καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις ενημέρωσης στα βαθμολογικά κέντρα.
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα επανεκτιμήσει το θέμα εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: