Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Για τη ταμπακέρα Στέφανε;

Απο το Γιάννη Ντούρο
 
Αγαπητέ Καραμούτσιο,
Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη για το κακό που άθελά μου σου προκάλεσα. Λυπήθηκα ειλικρινά για τους εφιάλτες και τα φρικτά όνειρα που σου δημιούργησαν κατάσταση ασφυξίας.
 Σκοπός μου ήταν να σε ενημερώσω μιας και τηλεφωνικά με διαβεβαίωσες πως ούτε ήξερες ούτε γνώριζες ….για το έκνομο !!!.
Πάντως ήταν πιστεύω μια καλή ευκαιρία έστω και μέσα από το φρικτό όνειρο – εφιάλτη σου να κατάλαβες, μιας και μπορείς να σκέπτεσαι, ενώ εμείς και όνειρα να δούμε μάλλον δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια, όπως γράφεις, ότι τα πουλιά έχουν αρχές και στο χρώμα και στο… κελάιδισμα.
 Βέβαια είναι άτυχα γιατί όταν τα επιλέγουν ανάμεσα σε άλλα 1500 μόνο για θάνατο το κάνουν και στην καλύτερη για… κλουβί . Μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει για…Δ/ντή ;
Είναι επίσης άτυχα γιατί δεν ξέρουν άλλη γλώσσα εκτός της μητρικής, όπως εμείς, πχ Αλβανικά, και μη έχοντας ΚΟΥΜΠΑΡΟ, βλέπεις αυτά  δεν αλληλοβαφτίζονται  και χάνουν την ευκαιρία να προσφέρουν το κελάιδισμά τους σε άλλες …χώρες!!!
Φίλε Στέφανε,
Για τη ταμπακέρα δε μας γράφεις. Τώρα που πληροφορήθηκες ότι δεν                  «έφαγες» τη θέση ενός άνδρα συνάδελφου, αλλά τη θέση μιας γυναίκας συναδέλφισσας και μάλιστα ΘΕΟΛΟΓΟΥ!!! Μήπως απόψε είναι η σειρά της  ταμπακέρας για ένα φρικτό – εφιαλτικό σου ακόμη όνειρο;  
Αγαπητέ Καραμούτσιο,
Αν και από την αρχή, στόχος μου δεν ήσουν και δεν είσαι εσύ αλλά η εφαρμογή των νόμων και η τιμωρία όσων τους γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους ,
σου θυμίζω αυτό που μου δήλωσες τηλεφωνικά ότι ‘ ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα’ . Εμείς τα « κομματόσκυλα» όπως πετυχημένα το αναφέρεις, χωρίς « Άγιο Πέτρο» και «ΚΟΥΜΠΑΡΟ» αρκούμαστε στα νόμιμα κοκαλάκια.
Μετά το νέο σου εφιάλτη, περιμένω Στέφανε, το πήδημά σου στη νομιμότητα και στην αξιοκρατία!!! Είναι ευκαιρία να απαλλαχτείς από τον «κοκκινολαίμη» και τον «τρυποφράκτη» .
 Είναι κρίμα με τόσο καλή γραφή και έρωτα, όπως λες για τη τάξη, να στερείς από τους μαθητές μας τη λογοτεχνική σου δεινότητα.
Φιλικά – Συναδελφικά – Αξιοκρατικά
Γ. Ντούρος - Φυσικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: