Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Η υφυπουργός Παιδείας Ε. Χριστοφιλοπούλου για τον πρώην διευθυντή του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών : "Δεν έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να είναι σχολικός σύμβουλος... ανάξιος να είναι εκπαιδευτικός"


Να τι είπε η υφυπουργός Παιδείας Ε. Χριστοφιλοπούλου για τον πρώην διευθυντή του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών και νυν σχολικό σύμβουλο Μ. Λούση ο οποίος στράφηκε εναντίον του Συλλόγου των καθηγητών του για το θέμα των απουσιών των μαθητών. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Πρωτοφανή επίθεση για τα εκπαιδευτικά χρονικά, σε στέλεχος της εκπαίδευσης, στον πρώην Διευθυντή του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών και σημερινό Σχολικό Σύμβουλο εξαπέλυσε μέσα στη Βουλή η υφ. Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, επειδή έστειλε στη δικαιοσύνη στοιχεία που ο ίδιος θεώρησε ότι είναι αξιόποινα .»

ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ Δ/ΝΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (ΒΛΕΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ = http://www.nturos.com/2010/08/blog-post_14.html) ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ....ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΛΙΓΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ «ΣΒΕΝΤΟΥΡΗΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε η υπ. Παιδείας για τις ψεύτικες βεβαιώσεις δικαιολόγησης απουσιών

"Είναι ντροπή» , είπε τον περασμένο Αύγουστο, λίγο πριν την ένερξη της σχολικής χρονιάς, η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, για τη χώρα στο τέλος της χρονιάς το παιδί - επειδή έχει δικαίωμα 150 απουσιών, το οποίο θα αλλάξουμε από φέτος- να προσκομίζει ψεύτικες βεβαιώσεις, να πηγαίνει ο γονιός το πλαστό πιστοποιητικό που έχει δώσει ο γιατρός και να το δέχεται ο δάσκαλος".Δηλαδή , είπε η κ. Διαμαντοπούλου, στα 18 του να ξέρει ένα παιδί ότι μπορεί να πάρει πλαστά χαρτιά από το δημόσιο σύστημα υγείας.

"Είναι αδιανόητο" πρόσθεσε η κ. υπουργός και σημείωσε: " Θα κατέβει πολύ το όριο των απουσιών και θα υπάρχει και τεκμηρίωση σοβαρή".

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο υφυπουργος παιδείας ατέλνει όλες τις παρανομίες που ανακαλύπτει στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης στη δικαιοσύνη

ειναι δικομανής!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο υφυπουργος παιδείας ατέλνει όλες τις παρανομίες που ανακαλύπτει στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης στη δικαιοσύνη

ειναι δικομανής!!!!!!!!!!

"Δεν έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να είναι πανεπιστημιακός δάσκαλος... ανάξιος να είναι καθηγητής" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η υφυπουργός Παιδείας Ε. Χριστοφιλοπούλου για τον πρώην διευθυντή του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών : "Δεν έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να είναι σχολικός σύμβουλος... ανάξιος να είναι εκπαιδευτικός" ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

@30 Ιανουαρίου 2011 2:47 μ.μ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΔΜΘ

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΑΜΝΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ όμως τίθεται το θέμα ότι τα παιδιά των οποίων τις απουσίες πήγαν να δικαιολογήσουν οι καθηγητές ήταν
1. ένα παιδί με αναπηρία 80% (είχε μείνει στάσιμος 1 χρονιά ήδη στην Β Λυκείου λόγω επεμβάσεων που είχε κάνει την χρονιά εκείνη)
2. ένα παιδί με αυτοάνοσο νόσημα
3. μία μαθήτρια με πολλά ψυχολόγικα προβλήματα που απειλούσε ότι θα αυτόκτονήσει (βέβαια αν την έκοβαν και έκανε την απειλή της πραγματικότητα οι καθητητές θα καθόταν και πάλι στο σκαμί!)
Οπότε τα πράγματα δεν είναι πάντα άσπρο ή πάντα μαύρο!

Ανώνυμος είπε...

8 Φεβρουαρίου 2011 10:50 μ.μ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΘΡΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

ΤΟΥΣΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ

ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΑΝ ΘΕΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΙΔΙΩΣ ΣΤΝ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΕΥΚΕΙΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΝΕΣ ΤΟΥ [ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ]

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΕΘΣΗ ΤΟΥ Ν1566 ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ 1566 , ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ []