Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ : ο " Σύγχρονος Δήμος" ...στο Αυτόφωρο

Η ελπίδα θα νικήσει την μιζέρια 

«... Η ελπίδα μας για το αύριο είναι ισχυρότερη από την μιζέρια μας από το παρελθόν. Τούτος ο τόπος αδικήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις ...».Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε υποψήφιος  δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων και αρχηγός του συνδυασμού " Σύγχρονος Δήμος" - ο ΕΚΛΕΚΤΌΣ υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος - Γιάννης Σεντελές απευθυνόμενος στους κατοίκους των χωριών Αμπελοχώρι, Μιχαλίτσι, Βαπτιστή και Χουλιαράδες στα οποία περιόδευσε το πρωί της Κυριακής……

 ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ. ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟ  Σύντροφο   ΛΑΝΤΑΒΟ!!!  

ΝΟΜΙZΕI  ΟΤΙ  OI ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ  ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ  "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ "ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ...ΑΥΤΟΦΩΡΟ.  

 ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ....... ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΡΕΧΕΙ  ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

 



ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ !!!!
  ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΟΤΙ  ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  !!!! ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ  ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ. 
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ :  ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ   ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ  ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: