Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

2013...ευχές

 
Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες,

Αν και οι φετινές γιορτές έρχονται σε μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους των τελευταίων δεκαετιών, εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να ζεστάνει τις καρδιές μας και να μας γεμίσει δύναμη, πίστη, κουράγιο και αισιοδοξία. Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, ας κάνουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τη δική του προσπάθεια για έναν κόσμο καλύτερο, ας διώξουμε τη θλίψη, το φόβο και την ανασφάλεια και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Ενσαρκώνοντας το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η ανιδιοτελής προσφορά, τα φετινά Χριστούγεννα ας σταθούμε δίπλα στους συμμαθητές μας και τις οικογένειες τους, που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και τη βοήθειά μας.

Ας αφήσουμε την καρδιά μας να πλημμυρίσει αγάπη, ας αισθανθούμε μέρος του συνόλου, ας στρέψουμε το βλέμμα με πίστη και ελπίδα για ό,τι καινούργιο γεννιέται και κυρίως, ας συμμετέχουμε κι ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου.

Γιάννης Ντούρος
Διευθυντής 7ου  ΓΕ. Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: