Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας των καθηγητών Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με δυο λόγια

Το Ταμείο με δυο λόγια

Βασικός σκοπός του Ταμείου Αλληλοβοήθειας είναι η οικονομική ενίσχυση και εξυπηρέτηση των αναξιοπαθούντων μελών με τη χορήγηση δανείων ή βοηθημάτων.
Μέλη μπορούν να εγγραφούν εκπαιδευτικοί που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στο Νομό Ιωαννίνων.Η ετήσια συνδρομή των μελών του Ταμείου είναι 15€.
Σε περίπτωση ανάγκης τα μέλη του Ταμείου μπορούν να αιτηθούν βοήθεια από το ΔΣ του Ταμείου.Η εξέταση του αιτήματος  γίνεται άμεσα με βασικό κανόνα την εχεμύθεια και την διακριτικότητα.
Πέρα απ’αυτό, τα μέλη του Ταμείου μπορούν να απολαμβάνουν εκπτωτικά οφέλη, χάρη στις ειδικές συμφωνίες που έχει πετύχει το ΔΣ με καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης.
Στις άλλες δραστηριότητες του Ταμείου συγκαταλέγεται η διοργάνωση εκδρομών με προνομιακές τιμές για τα μέλη,ενώ στα πλάνα υπάρχει και η διενέργεια μαζικών προμηθειών ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα κλπ) με στόχο την επίτευξη καλύτερων τιμών.
Τα μέλη είναι δυνατόν να διαγραφούν, αν το επιθυμούν,λαμβάνοντας επιστροφή έως και το 70% των εισφορών που έχουν καταβάλει.
Για θέματα εγγραφών, αιτημάτων βοήθειας κλπ μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στη διεύθυνση takdeni@gmail.com ή στα εξής τηλέφωνα:
Πρόεδρος : Κλουδά Αγνή  6943074558
Ταμίας : Καμμένος Λεωνίδας  6977929539

Δεν υπάρχουν σχόλια: