Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

Τον κατηγορεί ότι πήγε να την χτυπήσει υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ.Press-gr: "Απόπειρα βιαιοπραγίας" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. 
Τον κατηγορεί ότι πήγε να την χτυπήσει υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ.  
Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του με τρεις μάρτυρες!
.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Πρωταγωνιστής επεισοδίου φέρεται -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας- βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εναντίον του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για "απόπειρα βιαιοπραγίας"!
Πρόκειται για τον βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Παντούλα. Το γεγονός συνέβη την περασμένη Τετάρτη όταν ο βουλευτής επισκέφθηκε τον ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης) που είναι το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να ρωτήσει σχετικά με την υπόθεση συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα του ανηψιού του. Φαίνεται όμως ότι η συνεννόηση δεν πήγε καλά με την υπάλληλο στην οποία απευθύνθηκε. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε η ίδια η οποία είπε ότι ο βουλευτής, ο οποίος φέρεται να δήλωσε την ιδιότητά του, εξετράπη και απείλησε να την χτυπήσει ενώ στη συνέχεια η υπάλληλος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της απόπειρας βιαιοπραγίας. Το όνομα της μηνύτριας είναι Μαρία Λαΐνα η οποία φέρεται να επικαλείται μάλιστα και τρεις μάρτυρες για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: