Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

"ΧΡΥΣΟΣ" ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

απο το ΛΙΓΑΠΟΛΑ - ΘΡΑΚΗ


Αν ήταν ταλέντο του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ ο φοιτητής που βλέπετε στη φωτογραφία θα ήταν σίγουρα πρωταγωνιστής στα ΜΜΕ. Αν πάλι ήταν ο ερμηνευτής του τραγουδιού της Ελλάδας στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision μπορεί να ήταν και ο πρεσβευτής της στο έξω κόσμο.
Όμως το παλικάρι που βλέπετε απλά κονταροχτυπήθηκε με αριστούχους φοιτητές Μαθηματικών, που σπουδάζουν στα μεγαλύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου -ανάμεσα σ' αυτά και το Χάρβαρντ- και βγήκε νικητής.
Ο λόγος για τον τριτοετή Βολιώτη φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργο Σακελλάρη, ο οποίος είχε να συναγωνιστεί 480 αριστούχους υποψηφίους των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πανεπιστημιακό μαθηματικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25-30 Ιουλίου 2009 στη Βουδαπέστη.

Ο 20χρονος Γιώργος Σακελλάρης από τον Βόλο απέσπασε την υψηλότερη διάκριση σε ακαδημαϊκό πλαίσιο μεταξύ φοιτητών, στον χώρο των Μαθηματικών και γι' αυτή την επιτυχία του βραβεύεται σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΤΑ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: