Πέμπτη, 15 Μαΐου 2008

Καταγγέλει τον πρόεδρο της ΕΡΤ...

ΠΗΓΗ : PRESS-GR.blogspot.com
Καταγγέλει τον πρόεδρο της ΕΡΤ...
...η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, τον προκαλεί να της κάνει αγωγή και τάσσεται ανοικτά στο πλευρό του Στ. Κούλογλου. Μπράβο της! .
..
Νέες διαστάσεις δίνει στο θέμα της απόλυσης Κούλογλου από την ΕΡΤ η θαραλλέα δήλωση του δημοσιογράφου - βουλευτή της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή.Η κ. Πιπιλή καταγγέλει με πολύ σκληρά λόγια τον πρόεδρο της ΕΡΤ -και υποτακτικό του κ. Ρουσόπουλου- Χρ. Παναγόπουλο τον οποίο προκαλεί να της κάνει αγωγή! Και δηλώνει ότι τάσσεται στο πλευρό του Στ. Κούλογλου ως μάρτυρας υπέρ του και κόντρα στην κρατική ΕΡΤ και τον "ρουσοπούλεια" διοίκησή της. Κυρίως όμως με τη δήλωσή της επιβεβαιώνει ότι ο Κούλογλου απολύεται κατ΄ουσίαν για πολιτικούς λόγους...Είναι μια δήλωση που τιμά την κ. Πιπιλή και δείχνει ότι οι αθλιότητες του συστήματος Ρουσόπουλου ξεσηκώνουν θύελλα και μέσα στο κυβερνών κόμμα....
Ολόκληρη η δήλωση της Φ. Πιπιλή...
Της Φωτεινής Πιπιλή
Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
στην Α’ Αθηνών
Το γεγονός ότι είμαι πλέον βουλευτής στην Α’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία δεν δίνει δικαιολογίες για επιλογές του «τύπου Παναγόπουλου ».
Για εμένα προσωπικά και σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ ο κύριος Παναγόπουλος έχει συνδέσει, αν και δημοσιογράφος, την ιστορία του ως πρόεδρος της ΕΡΤ, με την Έλενα Παπαριζου, την «φούστα της», την Άννα Βίσση και το μοντέλο Jean Paul Gautier, τις φραπελιές και τους εξωγήινους της Άννας Δρούζα και φυσικά με την Καλομοίρα (δεν ξέρω ακόμη ποιος της ράβει το φουστάνι), ως προς το μεγάλο «εθνικό του» έργο την Eurovision.
Ως προς το όνομα Φωτεινή Πιπιλή, είναι γνωστή κι έχει καταγγελθεί από εμένα η «αλαζονεία» και το «υφάκι» του. Προσωπικά τον αγνόησα, τα βρόντηξα, τον κατήγγειλα στο τύπο κι έφυγα από την ΕΡΤ του Παναγόπουλου. Απλώς προηγήθηκα της αντίστοιχης συμπεριφοράς του Προέδρου της Δημόσιας Τηλεόρασης – που πληρώνω κι εγώ ως φορολογούμενος πολίτης – και της παρέας του στον Στέλιο Κούλογλου. Άλλοι κρίνονται από τις «φούστες» της Eurovision και άλλοι από τα διεθνή βραβεία τους.
Είναι γνωστό ότι είμαι υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, στην οποία πρωτοπόρησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην συνταγματική αναθεώρηση.
Εάν θέλει ο κύριος Παναγοπουλος, αλλά με δικά του έξοδα, όχι της ΕΡΤ, ας μου κάνει αγωγή. Εάν το θέλει ο Στέλιος ο Κούλογλου να με καλέσει ως μάρτυρα σε πιθανή αγωγή του, ας με θεωρήσει δεδομένη. Γιατί πάνω από όλα είμαι υπέρ των αξιών δημοσιογράφων - των λίγων που απέμειναν – όχι μόνο στην δημόσια τηλεόραση αλλά και στην ιδιωτική.
*** Υ.Γ ΄Μια τέτοια παρέμβαση αξιζει το κόπο . Καταγγέλει τον πρόεδρο της ΕΡΤ......,τον προκαλεί να της κάνει αγωγή και τάσσεται ανοικτά στο πλευρό του Στ. Κούλογλου. Μπράβο της!

2 σχόλια:

Γιάννης Ντούρος Καθηγητής Φυσικός - τ. Αιρετός εκπρόσωπος Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ηπείρου - Δ/ντης ΓΕ.Λ. Κατσικάς Ιωαννίνων (από 14/11/07) είπε...

*** Υ.Γ ΄Μια τέτοια παρέμβαση αξιζει το κόπο . Καταγγέλει τον πρόεδρο της ΕΡΤ......,τον προκαλεί να της κάνει αγωγή και τάσσεται ανοικτά στο πλευρό του Στ. Κούλογλου. Μπράβο της!

ertbloggers είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...
http://ertbloggers.blogspot.com/2008/10/blog-post_6091.html