Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Υπ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Δημήτρης ΔημητρίουΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ


        
Δημήτρης Δημητρίου
             Υπ. Περιφερειάρχης Ηπείρου

Η παράταξη μας αντιπροσωπεύει την Ήπειρο ΟΛΩΝ αλλά και το ΟΛΟΝ Ήπειρος. Σκοπός μας είναι μία Περιφέρεια όλων των πολιτών της, όπου κι αν μένουν, ότι κι αν κάνουν, όποια κι αν είναι η πολιτική, κοινωνική και οικονομική τους θέση.
Σηματοδοτούμε το ΟΛΟΝ, που περικλείει το έδαφος, τις ιδέες, τα συναισθήματα, τους ανθρώπους, τα ήθη και τα έθιμα, τους ξενιτεμένους μας, τις ελπίδες και τα όνειρά μας και τόσα άλλα χαρακτηριστικά που διαπλάθουν κι αποτελούν την ταυτότητα του ΗΠΕΙΡΩΤΗ. Μια ταυτότητα για την οποία όλοι θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Μια ταυτότητα την οποία η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ θα αγωνιστεί για να την κάνει φημισμένη σε όλο τον κόσμο.
Όλοι οι Ηπειρώτες και όλες οι Ηπειρώτισσες είναι


ευπρόσδεκτοι σε αυτό το νέο όραμα που πρεσβεύει η ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ. Από τους νέους μας, που με φιλοδοξίες και όνειρα ξεκινάνε την ζωή τους και επιθυμούν να μένουν και να εργάζονται στον τόπο που μεγαλώνουν. Από τις γυναίκες, οι οποίες καλούνται σήμερα να αντεπεξέλθουν σε πολλαπλούς ρόλους, κοινωνικά και επαγγελματικά, και που θα πρέπει πάνω από όλα να αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις και οι κόποι τους να ανταμείβονται. Από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, η οποία κουβαλάει στους ώμους της όλη την κληρονομιά και την ιστορία αυτού του τόπου και καλείται να την μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές. Από τους ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ που βρίσκονται ανά τον κόσμο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, κουβαλώντας μαζί τους την ταυτότητα του ΗΠΕΙΡΩΤΗ.


Η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ σηματοδοτεί την ολότητα, την ισότητα και την συνεργασία Όλων και είναι αυτές οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζει τον αγώνα της για το Νέο Αύριο της Ηπείρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: