Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

“ α ν α τ ρ ο π ή ”



…όμορφα περάσαμε…
Το σκηνικό στήνεται από νωρίς στην είσοδο και στον προθάλαμο του 2ου Λυκείου η πρώτη παραταξιακή μάχη δίνεται …για μια καλύτερη θέση υποδοχής των ψηφοφόρων …αλλά και για τα πιο εμφανή σημεία τοποθέτησης του «προπαγανδιστικού υλικού», σύμμαχος και το ασυνήθιστα για την εποχή ( 5 Νοεμβρίου ) ζεστό πρωινό .
Μέσα πάλι οι συνάδελφοι από την διοίκηση ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας.
Όλα συνηγορούν ότι μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση, μόλις άρχισε.
Οι υποψήφιοι … άλλοι για την επιβεβαίωση της πρώτης φοράς …άλλοι πάλι με το άγχος της εκλογής ή επανεκλογής και βεβαίως οι πιο ήρεμοι σε μια μάχη καταγραφής. ‘Όλοι πάντως έτοιμοι να επιστρατεύσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την προσέγγιση τελευταίας στιγμής, που ίσως αποβεί καθοριστική όπως έχουν δείξει οι εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια
Εκεί και εγώ ένας από αυτούς…αν και λίγο αργοπορημένος… έτοιμος για την τελική πρόβα γοητείας σε μια παράσταση πειθούς με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.
Εν τω μεταξύ οι πρώτοι συνάδελφοι – ψηφοφόροι καταφτάνουν και είναι τα πρώτα «θύματα» μιας ομαδικής και λίγο άγαρμπης επίθεσης «ψηφοθηρίας» από μέρους μας, ευτυχώς ξεπερνούν τον προς στιγμή αιφνιδιασμό τους με χαμόγελο και κατανόηση.
Όσο η διαδικασία προχωράει ο εκλογικός παρορμητισμός καταλαγιάζει. Το χιούμορ και τα πειράγματα μεταξύ των υποψηφίων κάνουν πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα, αλλά και η διάθεση των προσερχομένων συναδέλφων δείχνει πολύ καλή και συγκαταβατική, ακόμη και σε πιο φορτικές προσεγγίσεις,, σε τίποτε πάντως δεν μοιάζει με συμπεριφορές που αντιμετώπισαν κάποιοι υποψήφιοι που επισκέφτηκαν σχολεία .
Με αυτά και με αυτά μια ακόμη εκλογική διαδικασία έφτασε στο τέλος της, και όπως γίνεται πάντα άλλους άφησε ευχαριστημένους άλλους πάλι όχι.
Ζητώ
συγνώμη που αναγκάστηκα να καταφύγω αν και δεν συμφωνώ στην προσέγγιση της τελευταίας στιγμής αλλά …και εσείς συνάδελφοι δεν βοηθάτε λιγάκι με το να έρχεστε στις γενικές συνελεύσεις του κλάδου…
Ευχαριστώ
τους συναδέλφους που βοήθησαν στην εκλογική διαδικασία
τους συνυποψήφιους μου για την όμορφη ατμόσφαιρα
και βεβαίως εκείνους που προτίμησαν το ψηφοδέλτιο της παράταξης και πιο πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να σημειώσουν ένα σταυρό δίπλα από το όνομά μου
Εύχομαι
Στους συναδέλφους που εκλέχθηκαν καλή δύναμη
ΥΓ. Πάντως εγώ πέρασα καλά …καλύτερα από την προηγούμενη φορά …για σας δεν ξέρω αλλά το ελπίζω…
Βαγγέλης Θεοδώρου
Υποψήφιος για το ΠΥΣΔΕ με την ΠΑΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: